Donateurs

Het reanimatienetwerk krijgt structureel geen subsidie. Om onze vaste lasten te kunnen betalen en om zelf AED's aan te kunnen schaffen zijn wij afhankelijk van donaties. Incidentele giften zijn uiteraard ook altijd van harte welkom. Om op langere termijn het voortbestaan van het netwerk te kunnen garanderen willen wij ook graag donateurs hebben die ons voor meerdere jaren financieel ondersteunen.

Donateur worden

Kies hier:

Particuliere donateurs

Zakelijke donateurs (bedrijven en instellingen)

ANBI

De Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort is door de Belastingdienst bij beschikking d.d. 7 november 2016 aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) met ingang van 5 juli 2016 onder nr. 8565 41 163.

Incidentele giften

Bankrekening

Ons bankrekeningnummer voor giften is NL95 RABO 0311 0900 52 t.n.v. Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort, te Amersfoort, graag met omschrijving "gift". Bij voorbaat dank voor uw financiële ondersteuning van ons netwerk.

Doneren via IDEAL

Doneer aan ons (alle bedragen zijn van harte welkom) via deze IDEAL-betaallink (of klik op het IDEAL-logo hiernaast).  Deze betaling wordt verwerkt via IDEAL/Mollie Payments.


Geven aan een goed doel in plaats van een cadeau voor u zelf?

Wilt u voor bijzondere gelegenheden uw gasten vragen een goed doel te ondersteunen in plaats van cadeaus? Wij sturen u graag een betaallink waarmee u dat gemakkelijk mogelijk kan maken.

Meer informatie over schenken of nalaten

Meer informatie vindt u hier.

Vragen? 

E-mail: penningmeester@reanimatienetwerk-amersfoort.nl

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn