.

Uw aanmelding bij HartslagNu Up-to-Date houden

Het is van groot belang om uw aanmelding als burgerhulpverlener of de gegevens van uw AED up-to-date te houden.

Burgerhulpverleners

Een burgerhulpverlener wordt op "niet oproepbaar" gezet als zijn/haar laatste trainingsdatum 2 jaar of langer geleden is. Heeft u een herhalingscursus gevolgd, pas dan uw certificeringsdatum meteen aan.

Bent u beroepshalve opgeleid om te reanimeren (medische beroepen, politie, brandweer, bedrijfshulpverlener) en krijgt u regelmatig intern trainingen, dan kunt u de einddatum van uw certificering op maximaal 5 jaar verder zetten. 

Pas uw laatste trainingsdatum in ieder geval een keer per twee jaar (gewone burgerhulpverleners) of per vijf jaar (medisch personeel/hulpdiensten) aan. Zet een herinnering in uw agenda.

Hoe past u uw laatste trainingsdatum aan? 

Log in op mijnhartslagnu.nl met uw e-mailadres en uw wachtwoord. Ga naar trainingen en pas uw laatste trainingsdatum aan.

AED's

Zorg dat de informatie over uw AED actueel blijft. Met name de gegevens van de beheerder en de verloopdata van electroden en accu. Als de electroden en accu verlopen zijn, wordt de AED tijdelijk op niet oproepbaar gezet. Na vervanging van de elektroden en/of accu, dient u de gegevens bij te werken.

LET OP:  ALLEEN AANMELDEN BIJ www.hartslagnu.nl WERKT OM UW AED BESCHIKBAAR TE STELLEN AAN DE BURGERHULPVERLENERS VAN ONS NETWERK.

Problemen met uw aanmelding?

Neem contact op met de helpdesk van Hartslagnu (www.hartslagnu.nl) of mail naar databeheer@reanimatienetwerk-amersfoort.nl

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn