Hartvoordebuurt Amersfoort

Deze actie wordt uitgevoerd door onze leverancier Fuego. Je gaat een overeenkomst aan met Fuego/Hartvoordebuurt. Wij leveren, als je actie wordt goedgekeurd door ons, een financiële bijdrage. Je moet daarvoor een aanvraag bij ons indienen.

Op de website hartvoordebuurt.nl vind je meer informatie. Contact met ons hierover: buurtprojecten@reanimatienetwerk-amersfoort.nl

Als je aanvraag door ons is goedgekeurd, krijg je van ons een financiële bijdrage, afhankelijk van het pakket dat je kiest, mits er geen slot op de buitenkast wordt aangebracht (alleen breekzegels, die wij gratis kunnen leveren).

Zie voor de pakketten: https://hartvoordebuurt.nl/kies-een-aed-pakket/

Pakket A wordt dan Eur 2.835,37 in plaats van Eur 3.585,37

Pakket B wordt dan Eur 1.750,42 in plaats van Eur 2.500,42.

Pakket C wordt dan Eur 1.082,42 in plaats van Eur 1.582,42.

(Alle genoemde prijzen zijn indicatief, fouten en prijswijzigingen voorbehouden en geldig zolang onze subsidiegelden strekken).

Heb je wifi beschikbaar op je locatie, dan adviseren wij pakket B. Heb je voldoende deelnemers, dan adviseren wij pakket A. Lukt het niet pakket A of B te financieren, ga dan voor pakket C.

Wel of geen slot? Wij adviseren om geen slot toe te passen, tenzij het om een erg diefstal/vandalisme gevoelige locatie gaat. Het openen van een slot kost in de praktijk vaak te veel tijd en dit in een situatie waarbij elke seconde telt! Wij adviseren om in plaats hiervan een breekzegel toe te passen en een verzekering af te sluiten. Wij leveren gratis anti-diefstal markeringen van de AED, zodat deze minder goed verkoopbaar wordt op marktplaats etc. Onze subsidie is vanaf 6-10-2020 alleen nog van toepassing als er geen slot wordt toegepast.

Vergelijk je deze prijzen met andere aanbiedingen, let er dan op dat je appels-met-appels vergelijkt: in deze pakketten zit 8 jaar onderhoud (dit is de hele fabrieksgarantietermijn) in plaats van 5 jaar bij buurtaed en andere aanbieders. Voor crowdfunding acties is het praktisch gesproken belangrijk dat je niet halverwege de levensduur terug moet naar de buurt om extra geld op te halen voor batterijen en electroden.

Wanneer krijg ik de financiële bijdrage?

Wij verrekenen de financiële bijdrage met Fuego, de leverancier. Zij verlagen het doelbedrag voor de actie als je aanvraag is goedgekeurd. Slaagt de actie niet, dan krijgen alle deelnemers hun geld terug en krijgen wij geen rekening van Fuego.

Aanvraag financiële bijdrage voor Hartvoordebuurt acties Amersfoort

Hier vind je het aanvraagformulier, tevens een overeenkomst, tussen de initiatiefnemer van de actie, de locatie-gebruiker die toestemming geeft om de AED aan de gevel te hangen en die de stroom levert, en het Reanimatie Netwerk Amersfoort. Hier vind je ook alle voorwaarden. Je kunt de aanvraag pas indienen als je een locatie hebt.

Aanvraag bijdrage Hartvoordebuurt
Aanvraag en overeenkomst Hartvoordebuurt Amersfoort
Overeenkomst Hartvoordebuurt 6-10-2020.pdf (214.35KB)
Aanvraag bijdrage Hartvoordebuurt
Aanvraag en overeenkomst Hartvoordebuurt Amersfoort
Overeenkomst Hartvoordebuurt 6-10-2020.pdf (214.35KB)


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn