.

Restitutieverzoek cursusgeld na aanmelding als burgerhulpverlener


LET OP: Deze pagina is alleen bestemd voor cursisten van de Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort (boeking gedaan via reanimatiecursus-amersfoort.nl). Heb je de cursus elders gevolgd vul dan dit formulier in.

Via dit formulier kan je een verzoek indienen om restitutie van het cursusgeld voor een reanimatiecursus als je je hebt ingeschreven als nieuwe burgerhulpverlener bij HartslagNu (met invulling van geldige trainingsgegevens in het onderdeel training - stap 4) of als je een bestaande inschrijving hebt verlengd (door de certificeringsdatum aan te passen - dit doe je in het onderdeel training (stap 4) van je Hartslagnu account).

Je kunt alleen via dit formulier een restitutie vragen indien je een woonadres in de gemeente Amersfoort hebt. 

Woon je elders, maar heb je een werkadres in Amersfoort, stuur dan een verzoek per e-mail door te klikken op de volgende link databeheer@reanimatienetwerk-amersfoort.nl en stuur screenshots mee van je HartslagNu profiel gegevens: persoonlijke gegevens, werkadres, trainingsgegevens. 

Achternaam: geef hier uw achternaam op waarmee u bij HartslagNu bent ingeschreven, anders kunnen wij u mogelijk niet vinden.

We hebben altijd het ordernummer nodig (zie bevestigings e-mail na boeking; dit is een viercijferig nummer; het staat in het onderwerp van de bevestigingsmail, in de mail zelf en op je bankafschrift). Heb je opnieuw geboekt omdat je niet kon met een kortingscode, dan hebben we het ordernummer nodig van de eerste boeking die je echt betaald hebt (zie bevestigingsmail ZONDER kortingscode). Het staat ook op je bankafschrift (onder MOLLIE). 

De terugbetaling vindt plaats via de IDEAL-betaling die je gedaan hebt. Je hoeft dus geen bankrekeningnummer op te geven. De terugbetaling vindt in de regel binnen 14 dagen plaats. We sturen geen bericht van betaling. De betaling verschijnt vanzelf op je bankrekening (onze payment provider Mollie, met je ordernummer).

LET OP: VUL OOK IN JE HARTSLAGNU ACCOUNT HET ONDERDEEL TRAININGSGEGEVENS IN. DE SOORT TRAINING IS "Reanimatiediploma & AED". JE DIPLOMA/CERTIFICAAT IS ÉÉN JAAR GELDIG. VUL DUS IN JE CURSUSDATUM PLUS 1 JAAR.

Deze pagina is alleen bestemd voor cursisten van de Stichting Reanimatie Netwerk Amersfoort (boeking gedaan via reanimatiecursus-amersfoort.nl). Heb je de cursus elders gevolgd vul dan dit formulier in.

DIEN DIT FORMULIER IN BINNEN 7 DAGEN NA DE CURSUSDATUM

Klik voor: Algemene cursusvoorwaarden


E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn